top of page

mysiteグループ

公開·8名のメンバー

Mən son zamanlar onlayn xidmətlərdə məxfilik

Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən son zamanlar onlayn xidmətlərdə məxfilik mədəniyyəti ilə maraqlanıram. Bəzi saytlar qeydiyyatdan keçərkən minimum məlumat tələb edir və sonradan bu məlumatları necə istifadə edəcəyini açıq izah edir. Digərləri isə əksinə, çoxlu suallar verir, amma cavabları gizli saxlayır. Azərbaycanda birinci tipə aid olan, yəni istifadəçiyə hörmət edən platformalar haqqında nə bilirsiniz? Maraqlı təkliflərinizi gözləyirəm.

Lilit Relis
4 日前

Bəzən düşünürəm ki, müasir dünyada insanlar arasındakı əlaqələr necə dəyişib. Əvvəllər yeni bir şey öyrənmək üçün kitabxanalara gedirdik, indi isə bir kliklə bütün dünya ayağımızın altındadır. Amma bu qədər çox seçim içində həqiqətən dəyərli olanı tapmaq çətinləşib. Hər gün yüzlərlə sayt açılır, amma onların neçəsi həqiqətən keyfiyyətlidir? Mən bu suala cavab axtarırdım ki, təsadüfən bir platforma tapdım. Həmin platforma ünvanında yerləşir. Bu sayta ilk dəfə daxil olanda diqqətimi iki şey cəlb etdi. Birincisi, onun vizual tərəfi — rənglər, şriftlər, şəkillər o qədər ahəngdar seçilib ki, insanın gözü yorulmur. İkincisi isə məzmunun keyfiyyəti. Burada hər bir məlumat aydın, qısa və başa düşülən şəkildə verilib. Bu, o deməkdir ki, platformanı hazırlayanlar öz işlərini çox sevirlər. Mən bu saytda gəzdikcə bir çox maraqlı detal kəşf etdim. Hər dəfə qayıdanda sanki evə qayıdırmış kimi bir hiss keçirirəm. Bu hiss çox dəyərlidir. Çünki o, insana təhlükəsizlik və rahatlıq verir. Bu gün bu platformanı sizə də tövsiyə etmək qərarına gəldim. Ümid edirəm ki, o, mənə olduğu kimi sizə də xoş anlar bəxş edər.

bottom of page